Het is moeilijk om de tijd te onthouden voordat er internet bestond. Zo lang als de meeste van ons kunnen herinneren is het de plek geworden waar we automatisch onderwerpen onderzoeken, tickets boeken, met vrienden communiceren en de plek waar we kijken naar bizarre videoclips - maar hoe kan deze plek worden gebruikt om geld te verdienen?

Gezien de hoeveelheid uren die we we elke week op het web surfen is het zinvol om op zijn minst een deel van die tijd productief te gebruiken. Hier een overzicht van mijn ervaring en van een aantal online miljonairs met tips en tops over hoe het kan worden gebruikt om te helpen met het genereren van een volledig of parttime inkomen.

Methode 1 van 2: Snelle manieren om online geld te verdienen

1. Registreer een domeinnaam
Domeinnamen zijn waardevolle onroerend goed op het internet, sommige mensen kunnen daadwerkelijk van hun kopen en verkopen leven. Dit zijn mensen die inzicht hebben in hoe je het moet doen, een strategie is om Google Adwords te gebruiken om zoekwoorden die trending zijn te vinden en die informatie gebruiken om domeinnamen waarvan je denkt dat binnenkort de vraag zal stijgen alvast te kopen. Echter, sinds kort zijn de meest gewilde of eenvoudige domeinnamen al grotendeels bezet, je kan ook op geluk domeinnamen kopen die willekeurige acroniemen zijn, omdat je nooit weet wanneer een persoon of bedrijf met die exacte initialen zal besluiten om een website op te zetten. CPC.com, bijvoorbeeld, verkocht voor ongeveer € 150.000.- toen Contract Pharmaceutical Corporation besloot om online te gaan. Niet slecht voor drie letters! Als je een domeinnaam wilt registreren hoort daar natuurlijk ook het vinden van een GOEDKOPE maar GOEDE webhost bij, zoals bijvoorbeeld One betrouwbare hosting aanbied voor slechts € 30.- per jaar.

2. Geld verdienen door middel Online Marketing
Word een affiliate marketeer. Dit is een geweldige manier om geld te verdienen door het promoten van producten of diensten van iemand anders zonder enige voorraad te hoeven dragen. Affiliate advertenties worden meestal opgenomen in je website / blog of pagina via gekoppelde artikelen. Het is geweldig als je inhoud sterk en overtuigend overkomt, maar dit moet zorgvuldig gebeuren om te voorkomen dat het spammy overkomt, gebruik weinig of bij voorkeur geen banner advertenties (banners zijn vrij ineffectief, omdat de meeste mensen deze haten als de pest). Indien nodig, kan je ook een affiliate marketeer worden zonder een website te hoeven bezitten, door bijvoorbeeld het plaatsen van video's op YouTube met links naar het product. Kijk op een site als Daisycon voor mogelijke producten en diensten. Als je veel verkeer hebt, wil je misschien de kosten-per-click advertising, die niet veel verdienen per klik, maar doen banken op het feit dat het grote aantal bezoekers je inkomsten zal bouwen.

Als je over een zeer sterke inhoud bezit, wil je misschien de vergoeding-per-lead reclame, die zorgt voor een fatsoenlijke commissie (ofwel een vast bedrag, afhankelijk van het bedrag waarover je van tevoren met het bedrijf bent overeengekomen) elke keer dat iemand op je website een aankoop doet bij ťťn van je affiliate bedrijven.

Raadpleeg andere professionals voor hulp. Als je weet dat iemand goede vaardigheden heeft en bereid is om achter je te staan, overweeg dan te verwijzen naar potentiŽle affiliate bedrijven waarbij je ook een vergoeding ontvangt zodra een andere website, die zich dankzij jouw heeft aangemeld, leads krijgt. Als die persoon zichzelf vervolgens aanmeld, en de reclame bij de juiste content plaatst, verdien je ergens tussen de vijftig en een paar duizend euro per keer dat er een item verkocht wordt, afhankelijk van de cognitieve kwaliteiten van deze persoon.

3. Maak een online winkel
Online verkopen is vooral handig als je een niche product hebt dat niet genoeg aantrekt. Er zijn genoeg dingen nodig om te overleven op een fysieke locatie, online winkels voor dagelijkse artikelen hebben dit probleem niet, denk aan huurkosten, opslagkosten, te weinig langslopend publiek etc. Wanneer je in het bijzonder niet web-ervaren bent of door een of andere reden wordt gehinderd om een website te onderhouden, kan je een winkel opzetten op een site als Marktplaats, Speurders of eBay. Je kan ook iemand inhuren om een website voor je te ontwerpen of zelfs complete websites met een beheerdersfunctie huren. Ik zou voor een eigen website kiezen, dit zorgt in tegenstelling tot een webwinkel via Martkplaats of de overige veilingsites voor veel meer gerichte bezoekers bij de juiste content. Mocht je toch besloten hebben om een eigen website te registreren kan je in het begin van dit artikel hulp krijgen bij het registreren van een eigen domeinnaam.

4. Maak een virtuele winkel
Geloof het of niet, verkopers kunnen virtuele items binnen online games verkopen om geld te verdienen in de echte wereld. Door het creŽren van een avatar van jezelf en het opzetten van een eigen winkel, kan je zaken doen met andere spelers (of zelfs alleen maar reclame maken voor je real-world business om de naamsbekendheid van je activiteit te promoten). Natuurlijk moet je eerst een spel vinden waarbij het mogelijk is, en betalen om het winkeltje op te zetten, maar zodra je erin zit, dan kan je een enorm scala aan mensen bereiken in verschillende leeftijdsgroepen en locaties over de hele wereld. MMORPG's (massaal, multiplayer online role-playing games) zijn vooral goede plaatsen om dit te doen.

Hoe zorg ik dat mijn bezoekers 'verslaafd'Ě worden aan mijn website of product?
1. Maak altijd een goede eerste indruk! Het maakt niet uit welk type online inspanningen je probeert. Zoals bij elk bedrijf, horen bij jouw merk (website, winkel, virtuele portefeuille enz.) de vooruitzichten gericht te zijn op aandacht trekken, verleidelijk te zijn en je bezoekers stimuleren om meer te leren. Een sterk merk moet intelligent en inzichtelijk geschreven informatie omvatten, De beste bedrijven hebben een beschrijving van hun aanbod, productoverzicht, nieuws en informatie, en tal van mogelijkheden om te reageren. Differentieer je product of dienst van je concurrentie. Bedenk wat je bedrijf uniek maakt door te focussen op het merk, het specifieke aanbod van diensten, en hoe het product of de dienst het probleem van de klant oplost. Naast deze onderscheidende factoren om je merk te onderscheiden van de rest:

*Schrijf op een vriendelijke, toegankelijke en betrouwbare toon. Je wilt je klant uitnodigen om samen te werken met je, zodat je er zeker van bent dat, terwijl het leesmateriaal op je site of portfolio informatief moet zijn, het ook moet communiceren op een vriendelijke toon die de communicatie en interactie met je klanten zal versterken.
*Heb je een contract met je partner of bedrijf? Roep dan hulp in van een advocaat of iemand die het contract van je partner of bedrijf kan beoordelen, zodat je weet hoe je zal worden betaald en wat de basis voor de betaling is, bijvoorbeeld als het is gebaseerd op: iets dat gemaakt is, een hoge omzet, veel aanmeldingen, hoge conversies, verwijzingen door refferal links, enz.).
*Hou regelmatig contact met klanten na een eerste interactie. Omdat je nog geen voordeel van een gesprek onder vier ogen hebt gehad, moet je online proactief zijn. Hou er wel rekening mee dat je je klanten niet gaat stalken, want dat wordt over het algemeen niet op prijs gesteld. Na een eerste ontmoeting met een klant, is het verstandig om een paar dagen later via e-mail een bedankje te sturen om de klant te herinneren aan het contact. Sta open voor extra vragen, en laat je potentiŽle klant weten dat je zeer enthousiast bent over de mogelijkheid van het helpen van hem of haar met jou product of dienst.

Hoe maak ik me website beter, en sneller, vindbaar en bekend?
2. Verhoog je vaardigheden en kennis om sterke online bekendheid te creëren. Hoewel je een getalenteerde verkoper of grafisch ontwerper kan zijn, zal het waarschijnlijk zo zijn dat je niet weet hoe je die talenten online kan vertalen, er zijn niet veel mensen die 'de manier'Ě weten, ik praat over tientallen in Nederland, deze mensen weten precies hoe je ieder onderwerp of ieder product onder de aandacht kan krijgen, ze zijn daardoor ook heel rijk geworden en verdienen (automatisch) dagelijks nog steeds enorm veel geld met hun vaardigheden.

*Hoewel het nog niet 'aas op de haak'Ě is voor hoge inkomsten waar ik het over heb, is voor beginners de eerste stap een cursus zoekmachine optimalisatie (SEO). Deze worden gratis online of eventueel in je regio gegeven, dit kan thuis, in een pand, of college zijn. Leren over SEO is een belangrijk onderdeel van een succesvolle online carriŤre. SEO training leert je hoe je je merk kan positioneren in Google en andere zoekmachines, zodat wanneer mensen een zoekwoord intypen direct uitkomen op de juiste pagina met de juiste informatie waar ze naar op zoek waren. Probeer niet teveel in te spelen op SEO want dit kan averechts werken, je pagina moet natuurlijk zijn. Daarnaast is SEO voor mij 'beginnersgeluk' geweest, wat ik tegenwoordig doe (het geheim waar ik op deze pagina al eerder over schreef) werkt veel, maar dan ook veeeeel beter dan die goeie ouwe tijd wanneer ik nog met woorden aan het spelen was.
*Schrijf een sterk business plan. Zelfs als het business plan je computer nooit zal verlaten, zal het creŽren ervan, je in specifieke richtingen en doelen sturen. Deze zullen je helpen op koers en gefocust te blijven. Een verdrietig business plan zal nooit veel opleveren, een sterke zal daarentegen redelijk snel ervoor zorgen dat er hoge inkomen worden gegenereerd.
*Overleg met andere deskundigen. Als je een vriend of collega hebt die succes weet te maken in het verdienen van geld (online via het internet) verdiep je in zijn of haar kennis en ervaring. Zoek uit wat goed heeft gewerkt of wat hetgeen is waardoor er zoveel dagelijkse bezoekers zijn. Je kan dit vervolgens in jouw onderwerp toepassen, want de (echte) trigger is bij vrijwel iedere website hetzelfde.

Moet ik bij het maken van een website actief gebruikmaken van de tijd die ik heb?
3. Het antwoord is ja, als je van plan bent om online geld te verdienen en succes te maken, moet je meer tijd hebben dan dat je denkt dat nodig is om het te maken.
*Onderzoek je financiŽle behoeften. Heb je behoefte in een groot inkomen, of ben je gewoon in voor wat extra geld? Het niveau van het vereiste inkomen zal hoogstwaarschijnlijk bepalend zijn voor de hoeveelheid tijd en moeite die je nodig hebt om aan je online business te besteden waardoor het een succes wordt.
*Evalueer de hoeveelheid tijd die je kunt besteden aan je online business. Ben je een huismoeder met twee kleine kinderen en een schoonmaakschema, ben je alleen met geen vaste taken, of ergens tussenin? Kijk hoeveel uren je gedurende de dag kunt inzetten voor je bedrijf en vergelijk die uren met de hoeveelheid geld die je per uur moet verdienen. Sommige bedrijven nemen vooral de eerste maanden of jaren aanzienlijk meer tijd in beslag, vooral als ze bezig zijn met het opbouwen van een klantenbestand.
*Wees eerlijk over je werkgewoonten. Ben je een zelfstarter, gemotiveerd genoeg om met de taak bezig te blijven, en bereid om zonder een baas te werken die telkens zegt wat je moet doen? Of ben je gemakkelijk afgeleid door de telefoon, kinderen of andere verstoringen van de concentratie? Online werken neemt een enorme hoeveelheid motivatie en aandacht op zich, om cash genererende doelen te bereiken. Alleen als je die zelfstarter bent, met volledige enthousiasme, en zeer leergierig bent als het aankomt op het bestuderen van het geheim voor succes, dan ben je uitverkoren om dit werk te gaan doen.

Methode 2 van 2: Andere manieren om online geld te verdienen

Muziek verkopen
1. Maak je als hobby muziek? Verkoop het! Enkele jaren geleden haalde Radiohead de krantenkoppen door de verkoop van haar laatste album via de eigen website voor donaties, niet minder, met als resultaat dat veel kleine, onafhankelijke, en zelfs grote muzikanten het voorbeeld gingen volgen.

2. Online enquÍtes
Online enquÍtes zullen je per stuk niet veel geld opleveren, maar ze kosten niet veel tijd en dit kan oplopen wanneer je geld nodig hebt en meerdere enquetes doet. De deal is dat je vragen of verslagen over producten beantwoord, tegen het beloond worden voor je inspanningen. Hoewel je er geen duizenden euro's mee zal verdienen is het nog steeds een slimme manier om je inkomen te verhogen.

3. Neem deel aan wedstrijden
Omdat je niet betaald, tenzij je inschrijving wint, is het zoeken naar een breed scala aan gratis wedstrijden in een veld waar je mogelijk al een heleboel onderdelen van hebt (bijv. foto's, logo maken, achtergrond ontwerp contest) en je werk in te zenden naar zoveel plaatsen als je kan zeer effectief. Het kan een dag duren om er een acceptabel aantal inzendingen van te maken, maar zelfs een paar kleine successen (of, bij voorkeur, een grote) kan goede resultaten opleveren. De ervaring zou je zelfs in een nieuwe creatieve richting kunnen sturen.

4. Websites maken voor bedrijven
Uitgegroeid tot een zelfstandig ontwerper? Maak een website-presentatie van je portfolio om een klantenbestand op te bouwen en voor het vinden van werk. Hoewel het veel tijd kost om een killer-pagina te krijgen (zoals deze) is het zeker aanbevolen om het rustig af te maken.

5. Een eBook verkopen
Ebooks zijn niet voor iedereen weggelegd, maar als je ooit een innovatieve oplossing hebt gevonden voor een wanhopige situatie en je hebt gewoon iemand betaald om het antwoord sneller te geven, is het waarschijnlijk dat er een markt is voor dat onderwerp voor een eBook. Kijk goed rond om te zien wat er beschikbaar is en zoek naar antwoorden op forums voor vergelijkbare problemen. Verspil geen tijd aan het schrijven van een eBook over iets wat iemand gemakkelijk kan antwoorden of op kan zoeken, het is iets wat je wilt reserveren voor mensen die aan het einde van hun latijn zijn.

6. Produceer en verkoop een app!
In een multi-miljoen-personen markt, kan € 1.- of 2.- per verkoop flink in de cijfers schieten zodra je een leuk concept hebt wat bij voorkeur nog niet bestond. Als je een leuk concept hebt, maar niet kan programmeren, is het misschien zelfs de moeite waard om een programmeur in te huren. Zorg ervoor dat je op zoek gaat naar gelijkaardige ideeŽn, manieren vind om een stap boven je concurrentie te komen, en voldoet aan de regels van het portaal waar je de apps verkoopt.

7. Artikelen verkopen
Veel kleine bedrijven, websites en marketeers moeten goed geschreven inhoud en vlotte trefwoorden hebben om hen te helpen meer bezoekers te krijgen. Hoewel je niet veel hebt om mee te beginnen, zullen de meeste artikelen slechts 200 tot 300 woorden bevatten, die in een handomdraai te verslaan zijn. Als je jezelf bewijst om in staat te zijn van het geheim, die je overigens door het bestuderen van deze pagina kunt achterhalen, kan je beginnen met het ophalen van grotere aantallen geld voor je diensten. Als je een ervaren schrijver bent, heb je al flinke voorrang op de rest.

8. Word marktplaats handelaar
De godfather site van Nederland van de veilingwebsites is al sinds 1999 actief. Het kan worden gebruikt om vrijwel alles te kopen en verkopen - en is vanuit een zakelijk perspectief "je winkel". De sleutel tot succes is gericht op bepaalde producten, de bedrijven die ik op dit moment het beste zie presteren zijn degenen die een heel duidelijke product verkopen aan een welomschreven publiek. Dit kan van alles zijn, van kleding, sieraden, telefoons en computers, tot complete auto's.

9. Een blog maken
Er is een duizelingwekkend aantal van blogs over de hele wereld maar het bouwen van een trouw lezerspubliek kan niet alleen een bron van inkomsten zijn, maar een potentiŽle springplank zijn naar parttime tot fulltime werk. Met een blog zorg je niet alleen voor meer bezoekers via dat blog, je zorgt er ook voor dat je hoger in de resultaten zult verschijnen. Het is bij het maken van een blog zeer belangrijk dat je nieuwe tekst schrijft. KopiŽren is verkeerd, dit voegt namelijk niks toe aan het internet. GekopieŽrd materiaal mag wel in vorm van citaten gebeuren, maar het is belangrijk dat het overgrote deel van de pagina iets aan het internet toevoegt.

10. Het opzetten van een fotobibliotheek
Als je een beginnend fotograaf bent, waarom zou je dan niet je beelden verkopen? Je kunt natuurlijk een eigen website opzetten, maar het zal jou taak zijn om "verkeer" naar je site te krijgen om te verkopen en omzet te genereren. Ikzelf raadt je aan om een eigen website op te zetten en deze pagina goed te bestuderen, met een eigen domein oog je veel professioneler waardoor mensen sneller tot aankoop over zullen gaan. Er zijn (voor degenen zonder verstand ervan) op internet tal van templates voor fotografen met een script waarmee je foto's kan verkopen.

Last but not least: wordt een webondernemer
Voor iedereen die een fatsoenlijk inkomen wil krijgen via het internet, de sleutel is om met een uniek webgebaseerd idee te komen en deze om te zetten in goede verdiensten. Het draait daarnaast allemaal om woorden, op het internet zeggen woorden meer als duizend foto's. Linken naar bepaalde pagina's met deze woorden kan ook een succes opleveren. Succesvolle webondernemers (maar dan ook ECHT SUCCESVOL) weten over het geheim van woorden. Ze weten precies hoe je de omzet van iedere website zou kunnen verhogen. Ik hoop dat je in dit artikel hebt geleerd hoe je in het vervolg het geheim op je websites kan toepassen.

Met vriendelijke groeten __________ John

P.S eenmaal dat je een vast bedrag verdient wordt het AFGERADEN toepassingen te verrichten op de pagina van het desbetreffende domein. Ik raadt je aan om de hele site op 1 pagina te zetten en nadat je geld gaat verdienen hier niks meer aan te doen.

:: Hoofdpagina :: Linkpartners :: Toplijst ::


Gratiswebsitepromotie.nl - © 2008 - Gratis Website Promotie Entertainment