Gratiswebsitepromotie.nl helpt webmasters met het krijgen van meer bezoekers en omzet op hun website. Als het gaat om het vinden van manieren om geld te verdienen met uw website en online geld te verdienen, zijn we erachter gekomen dat je het beste verschillende technieken kunt gebruiken en om ze altijd goed te testen of ze werken.

Deze website verdient bijvoorbeeld geld door affiliate links. Dit is één van onze sites. We zijn er heel eerlijk om… deze website verdient ondanks de vrij hoge bezoekersaantallen slechts een paar tientjes per maand. Dat is niet veel zou je denken, maar als je 10 van dit soort websites maakt, dan maak je van die paar tientjes al snel een paar honderd euro per maand! En ga zo maar door. Toch is het ook mogelijk om met één website genoeg geld te verdienen om je rekeningen mee te kunnen betalen.

Elke site moet anders worden behandeld.
Het kan even duren om uit te zoeken hoe u het beste geld kunt verdienen met een website. Als iets niet werkt, probeer dan iets anders. Geef niet te snel op. De belangrijkste reden waarom mensen falen met hun website, is niet omdat hun idee of website slecht is, maar omdat ze te snel opgeven.

De beste manier om online geld te verdienen

Producten promoten als partner
We verdienen ongeveer 30% van onze inkomsten uit het promoten van producten als partner . Wat dit betekent is dat we een commissie ontvangen als je iets koopt op één van onze sites.

Wees niet ongerust, we promoten wat voor ons werkt, niet omdat we commissie willen verdienen. Gelukkig hebben bijna alle producten die bestaan, een partnerprogramma. Als u geen partnerprogramma kunt vinden voor een bepaald product, typt u de productnaam + affiliate in Google. Bijvoorbeeld: Geld verdienen Affiliate. Dit zou partnerpaginas moeten oproepen.

In mijn ervaring werkt affiliate marketing het best in combinatie met e-mailmarketing (zie volgende punt). Topmarketeers zijn het er altijd over eens, jaar na jaar, dat e-mailmarketing hun belangrijkste inkomstenbron is. Combineer dat met affiliate marketing en je hebt een winnaar.

Er zijn zoveel manieren om een ​​product te vinden om te promoten, het is vaak afhankelijk van uw branche. Voor bijna iedere genre kun je naar Daisycon gaan, een product vinden die aansluit op je pagina en een reclamebanner uit hun bronnen halen en deze op je website plaatsen.

Je zou ook een blogpost kunnen doen, zoals 7 manieren om je te helpen bij het onderwerp waarover je webpagina gaat.

We hebben een fotografieblog. Een van de manieren waarop we affiliatemarketing gebruiken, is het promoten van camera’s en accessoires die we gebruiken. Deze zijn allemaal beschikbaar op Bol.com. Dus hebben we ons aangemeld voor het partnerprogramma van Bol.com en ontvangen we telkens een commissie wanneer een klant iets koopt via onze link. We krijgen ook een commissie als ze iets anders kopen.

Voordelen:
• Het kan je veel opleveren!
• Eenvoudig in te stellen en vereist niet veel ondersteuning.
• Passief inkomen.

Nadelen:
• Inkomsten zijn niet gegarandeerd, het kan zijn dat je de ene maand € 100 verdient, en de volgende maand € 1000.
• Geweldige producten kunnen laag converterende verkooppagina’s bevatten.
• Hoog converterende verkooppagina’s kunnen onzinproducten hebben.